Ova veb lokacija koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo

OK

Oblast fokusa

TRAMONTANA

Kontinuirano gradimo porodicu inovativnih i održivih brendova

Koji prave razliku usvajanjem dugoročne vizije da postanu lideri kategorija brendova podržani vrhunskim standardima kvaliteta. Zajedno gradimo brendove koje će voleti aktuelna i sledeća generacija.

Traženje posvećenosti u prevođenju vizije brenda lokalnim klijentima potvrđujući sa promenljivim potrebama i mogućnostima maloprodaje.

Sport i aktivnosti na otvorenom

PRUŽANJE AVANTURA
Okupljamo izbor jedinstvenih brendova, najkvalitetnijih proizvoda za maloprodaju u oblasti sporta, putovanja, kampovanja i aktivnosti na otvorenom.

Razvijamo linije avanturističkih proizvoda koje uključuju: pribor za putovanja, ruksake, torbe, hidratacija i kuvanje "u pokretu".

Automobilski delovi i oprema

NASTAVI KOTRLJANJE
Tramontana IMC je posvećena tome da vam obezbedi veliki izbor kvalitetnih automobilskih delova i opreme, koji vam omogućavaju da prilagodite i renovirate svoj automobil, kamionet ili terenac. U potrazi za jedinstvenim delovima ili dodatnom opremom koja će vam pomoći da se izdvojite iz mase? Želite li da na poboljšate vaš automobil kako bi stvorili najuzbudljiviju, najbezbedniju i najsigurniju vožnju ikada?

Razvijamo linije proizvoda automobilskih delova i opreme sa kvalitetom originalnog proizvođača kao što su bezbednost točkova, auto klima i sistemi za punjenje akumulatora, materijal za popravku i održavanje točkova i sečiva brisača.

Industrijsko snabdevanje

INDUSTRIJA PRECIZNOSTI
Za razliku od nekih drugih trendova u industriji, precizna proizvodnja ima potencijal da napravi potpunu revoluciju u načinu na koji funkcioniše niz industrija, omogućavajući istovremeno smanjenje troškova i povećanje efikasnosti, pooštravanje tolerancije i pouzdaniji način proizvodnje delova.

Mi u Tramontani IMC imamo industrijsku marketinšku ekspertizu koja nam pomaže da izaberemo materijale koji odgovaraju industrijskom procesu naših klijenata. Postavu našeg proizvodnog asortimana čine: elektrode za zavarivanje, žice za elektroeroziju, trakasti materijali, cev, žice i trakasti materijali od nerđajućeg metala.

Logistika maloprodaje

REŠENJA PAMETNOG LANCA SNABDEVANJA
Današnji potrošači su sve povezaniji i zahtevaju varijetet uvek dostupnih proizvoda. Prodavci širom sveta se utrkuju u prilagođavanju svojih lanaca snabdevanja ovim češćim i raznovrsnijim isporukama, istovremeno održavajući efikasnost masovnih isporuka mešovitom portfoliju formata prodavnica.

Tramontana IMC primenjuje rešenja nosača točka u lanac snabdevanja maloprodajne industrije radi povećanja efikasnosti, održivosti i isplativog pristupa.

Sopstveni brendovi

PREMIJUM KVALITET, DIZAJN U TRENDU, INOVATIVNA REŠENJA
Sakupljajući najbolju praksu konstantno istražujemo industrijska i potrošačka tržišta u potrazi za nišama gde možemo da sprovedemo našu marketinšku ekspertizu.

Razvijamo naše privatne brendove u različitim poslovnim segmentima objedinjene istom filozofijom "Ne prati trendove - Postavljaj trendove". Imamo sopstvene brendove za inovativne sisteme brisača, torbe i gradske ruksake.