Ova veb lokacija koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo

OK

Saradnja sa nama

TRAMONTANA

5 NAČINA NA KOJE TRAMONTANA IMC POMAŽE U IZGRADNJI VAŠEG BIZNISA

01
03
04
02
05
Linija vrhunskih, inovativnih proizvoda po konkurentnim cenama.
Garancije koje podržavaju svaki proizvod koji ponudimo.
Ažurni, informativni materijali za Tačku prodaje dizajnirni sa vašim potrebama na umu.
umu. 4. Iskusno prodajno i tehničko osoblje za podršku vama i vašim klijentima.
Prilagođene cene

Proizvođači

ŽELITE LI DA RAZVIJETE VAŠE POSLOVANJE SA NAMA?
Znamo kako da dovedemo vaš brend na sledeću destinaciju. Mi smo maloprodajni i industrijski "marketinški prvak" na Balkanu sa raznovrsnim portfoliom premijum proizvoda.
Cilj nam je da blisko sarađujemo sa vizijom naših partnera kako bismo brend približili pravoj destinaciji, gde preuzimamo odgovornost za putovanje brenda od 360 stepeni. U Tramontan IMC imamo veoma strastven, talentovan tim sa velikim poslovnim iskustvom.

Prodavaci na malo

ŽELIŠ LI DA POBEĐUJEŠ SA NAMA?
U našem pristupu, mi smo usmereni samo na win-win filozofiju koja je deo naše korporativne DNK. Tramontana IMC je posvećena našoj mreži ekskluzivnih zastupnika. Snabdevamo najbolje proizvode i prave usluge koje će pomoći u rastu vašeg poslovanja. Sačinjena od skoro 200 ekskluzivnih zastupnika širom Balkana, naša jaka mreža ekskluzivnih zastupnika je jedna od strateških prednosti Tramontane IMC. Verujemo u izgradnju dugoročnih partnerstava sa našim ekskluzivnim zastupnicima i tražimo one koji veruju u pružanje izuzetnog korisničkog servisa.

Profesionalni klijenti

ISTRAŽITE NAŠA INDUSTRIJSKA REŠENJA
Tramontana IMC Professional obezbeđuje proizvode i rešenja za profesionalne klijente svih veličina, uključujući proizvođače industrijske i potrošne robe, inženjerske biroe i timove.

Imamo iscrpnu stručnost u automobilskoj, sportskoj i maloprodajnoj industriji. Naša distributivna mreža obezbeđuje isporuku za dan pravo na adresu vašeg biznisa.

Korporativni klijenti

SARADNJA SA TRAMONTANOM IMC
Tramontana IMC se oslanja na posvećenost i velikodušnost naših korporativnih partnera. Zauzvrat, pomažemo kompanijama da ispune ključne poslovne ciljeve, deleći sa klijentima našu industrijsku kompetentnost.

Naši korporativni partneri nas pamte kao saradljive, fleksibilne, kreativne i poslovno orijentisane. Naša partnerstva su u potpunosti prilagođena od strane našeg ekspertskog tima za klijente i podešena da zadovolje jedinstvene potrebe svakog novog partnera.